Hoofdstraat 60
5473 AS  Heeswijk-Dinther

0413-291250
06-13387368
(buiten kantooruren)

 

hypotheken artDoor onze jarenlange ervaring en kennis van de hypotheekmarkt (al sinds 1970 !) kan voor u de beste hypotheek(vorm) tegen de meest concurrerende prijs worden aangeboden. Uw persoonlijke situatie vormt hierbij altijd de uitgangspositie. De diverse mogelijkheden worden u voorgerekend en op maat aangereikt.

We kunnen als onafhankelijk hypotheekspecialist samenwerken met een groot aantal geldverstrekkers in Nederland. Dit in tegenstelling tot de meeste banken die alleen hun eigen producten kunnen aanbieden. Dit geldt ook voor de bijbehorende verzekeringen die de risico’s afdekken van overlijden, arbeidsongeschiktheid, ontslag e.d.

Graag rekenen wij voor u uit wat uw maximale leningscapaciteit en de maandelijkse lasten zijn. En als de tijd daar is praten we natuurlijk graag met u over een passende financiering voor de woning.

lenen

Nadat uw hypotheek is afgesloten blijven wij u gedurende de gehele looptijd ondersteuning bieden. U kunt hierbij denken aan het actualiseren van de hypotheek als gevolg van wetswijzingen, het kiezen van een nieuwe rentevast periode en ondersteuning bij gedeeltelijke aflossing.

Vanaf 1 januari 2013 geldt er een provisieverbod, zodat wij de vergoeding voor onze diensten niet meer via de geldverstrekker ontvangen, maar rechtstreeks bij u in rekening dienen te brengen. Voor onze scherpe en heldere tarieven klik hier.